Doctorul

Fantomele din Giulesti

Posted in Ganduri by doctorul on octombrie 3, 2008

2 Octombrie 2008. Orele 17:00. Stadionul “Valentin Stanescu”. Rapidul se pregateste mai degraba de razboi decat de petrecere. Peseiro l-a recuperat pe Boya, dar camerunezul se integreaza perfect in filmul care va rula in Giulesti in urmatoarele 90 de minute. O drama cu accente de comedie tragica. Rapidul are 10 minute in care pare ca alearga dupa o calificare nesperata. Atat. Bozovici patrunde, centreaza, dar Claudio Mejolaro se grabeste si suteaza in fotografii din spatele panourilor publicitare.

Imediat, lupii deseneaza un contraatac demn de predat pe maidanele romanesti. Mingea ajunge la Grafite dupa o eroare a lui Marius Constantin. A cata oare? Pana cand? Grafite il fixeaza pe Elinton Andrade, iar simpaticul portar brazilian gusta din paharul cu venin al fotbalui. 0-1 dupa un prim sfert de ora. Academic pentru ei, boem pentru noi. Echipa resimte socul, dar tribuna continua sa cante. Au facut din nemultumire un cantec. Il striga catre inaltul cerului, caci se pare ca cei de pe teren nu aud. Sunt surzi. Si muti. Pentru ca nu se exprima. Se termina repriza. Rapidul este la 45 de minute de eliminarea din Cupa Uefa. Asta dupa ce ultimele rezultate, se pare ca au eliminat-o si din campionat.

De la cabine, apare Nicolae Grigore in locul lui Marius Constantin. J.P. Andrade trece in centrul defensivei. Aceeasi atitudine delasatoare in care doar Pitbull se mai lupta pentru onoarea giulestenilor. Are ceva din spiritul Rapidului. Are acel farmec aparte pe care tribuna nu il poate fluiera.. Este singurul actor care nu a murit. Aplauze va rog! Maftei are o tresarire de orgoliu si egaleaza. Wolsburg incetineste iar Rapidul incepe sa joace de prin minutul 75. Prea tarziu. S-a terminat.

Echipa are nevoie de credit. Chiar si cu buletinul. Peseiro are nevoie de un buletin. Cu credit. In tribuna, Taher isi face o cafea. Cu sare …

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. doctorul said, on octombrie 3, 2008 at 12:29 am

    Aceste articole le gasiti si pe blogul de MYSPORT.

    Va multumesc.

  2. Sabi said, on octombrie 3, 2008 at 1:45 pm

    E trist…..

  3. doctorul said, on octombrie 3, 2008 at 2:29 pm

    Uneori e amuzant. Mai bine sa radem cu lacrimi decat sa plangem cu lacrimi. Trecem mai usor peste.

  4. mariusfrancisc said, on octombrie 3, 2008 at 4:59 pm

    regret ca am fost pe stadion!

  5. doctorul said, on octombrie 3, 2008 at 5:22 pm

    Eu regret ca n-am ajuns la Cluj. Traiasca Augmentin 1000mg. 1/12h 5 zile.

  6. doctorul said, on octombrie 3, 2008 at 10:40 pm

    Cristian Costache: „Wolfsburg a întîlnit o fantomă a Rapidului”. Oare nea Costache ma citeste?


Lasă un comentariu