Doctorul

Zambetul lui Al Bundy

Posted in Ganduri by doctorul on octombrie 18, 2008

Este foarte frumos ca cineva sa isi traiasca visul. Dar de ce pentru visul unui singur om, trebuie ca milioane de suporteri sa isi traiasca cosmarul? Echipa asta nu joaca nimic, Si asta nu se intampla de ieri sau de azi. E o situatie care a inceput demult si care pare ca nu se va termina curand. M-am saturat sa imi tocesc dintii, vorbind de lipsa de valoare a antrenorului Lacatus. De cate prestatii jalnice mai e nevoie ca sa vedem ca echipa asta are nevoie de un antrenor? De cate infrangeri mai este nevoie, ca sa ne dam seama de campania dezastroasa de transferuri? Echipa asta este slaba. Trebuie ingrasata. E nevoie de vitamine. Nu avem atacanti si ne punem sperantele intr-un jucator mediocru ca Dayro Moreno. Am ajuns sa ii multumim lui Robinson Zapata, pentru ca limiteaza proportile scorului. Ne-a fost aruncata sub nas o calificare in UCL . Praf in ochi. Gol din offside. Niste cretini care au orgasm cand Piturca este ridicat de DNA. Astia sunt romanii. Suntem mai cretini ca Lacatus. Suntem cei ce ne varsam nervii cand Ogararu vine si da jos de pe gard un banner. Cei ce am inghetat asteptand fluierul de inceput al meciului cu Villareal. Suntem cei ce l-am aplaudat cand a sarit la bataie la un oficial al lui Poli TM.

Ne-am saturat! Facem un apel la demnitatea domnului Lacatus. Il rugam sa plece inainte de a fi fluierat.

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Cocalari si Pitzipoance said, on mai 9, 2011 at 5:02 pm

    Salut! Ce zici de un link exchange cu ARFE.RO? Are PageRank 3 si aproape 2000 unici/zi. Contacteaza-ma te rog pe contact[at]arfe.ro daca te intereseaza. Mai multe detalii aici: http://arfe.ro/parteneri/

  2. Mircea Olaru said, on iunie 22, 2011 at 1:36 pm

    Spunea prof. Mircea Olaru, la June 22nd, 2011 at 12:20 pm

    vad ca ati renuntat la adresa de email… ok
    incerc sa va contactez, pe toti, cu urmatorul mesaj;

    Subject: adevarul este ca acest concurs ne poate face celebri….

    te rog sa fii de acord sa participi la o activitatea sportiva in echipa mare de sponsori care ajuta la desfasurarea unui inedit concurs de inot = copii 9-10 ani, in Buc.; suma totala este de 10000 roni sau dolari sau euro in functie de care va fi amploare actiunilor publicitare desfasurate cu aceasta ocazie.

    Multumiri anticipate,

    M.O

    http;// despre-inot.blogspot.com

    Dear Sir/Madam
    I would like to ask you to participate to a sport activity in a Big-team of sponsors who help for a amaising swimming competition in Bucharest for 9-10 years old children. The total amount is of 10000 RON or USD according to the extent of the publicity actions withhold during this event.
    Thank you in advance,
    MO


Lasă un comentariu